Oliemalerier

fremstillet efter dine fotos

OM OS

 

  

Vi er et firma der siden 2005 har haft kontakt til nogle meget dygtige kunstnere, der er virkelig  gode til  bl.a. at male portræt malerier. Vi glæder os til at hjælpe dig med at virkelig gøre drømmen  om at have et maleri af lige dét, du ønsker allermest. Vore kunstnere er i stand til at male stort set alt, uanset om det er dåbsbilleder, bryllupsbilleder, portrætmalerier, gruppebilleder, landskabsmalerier, bygninger, biler, vandmotiver, blomstermotiver, erotiske motiver. Kun du sætter grænsen for hvad de skal male. Det er også muligt at få "klippet" f.eks. 3 fotos sammen eller lignende til et maleri. Se i eksempler nogle få af de malerier vi  allerede har leveret. Du sender os dit foto i en rimelig god kvalitet enten i en e-mail eller pr. brev. Herefter kontakter vi dig med et uforbindende tilbud. Billeder med en ensartet baggrund, er naturligvis billigere end landskabsbilleder eller Billeder med en meget farverig og blandet sammensætning, men uanset vil De blive forbavset, over hvor rimelige priser vi kan tilbyde.

 

 

Fotografer

 

 

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Eksempler

Konceptet

Du modtager et helt uforpligtende tilbud fra os når du har sendt eller oploadet dit foto til os.

Når der er truffet en aftale, betales halvdelen af beløbet i depositum.

Dernæst går maleren i gang med dit maleri. Undervejs i forløbet tages fotos af dit maleri og vi sender dig en email med et link således at du kan se de foreløbige resultater og evt. komme med rettelser undervejs.

Når DU er helt tilfreds med maleriet gør maleren dit maleri helt færdigt.

Dernæst indbetales restbeløbet og vi sender dit oliemaleri til dig.

Vi bestræber os på at levere den højeste kvalitet samt service.

Forvent ca. 6 - 8 ugers leveringstid. Det afhænger af motivet samt hvor travlt vi har, du modtager naturligvis en ca. tid ved din bestilling af maleriet.

Kontakt os for et uforbindende tilbud - De vil blive overrasket over hvor billige vores priser er.

 

Kontakt

Oliemalerier efter dine egne fotos

Foto til maleri | JKS - 3460 Birkerød
Tlf. : +45 40303183
Fax : +45 45826061
Email : maleri [@]billede.net